Kollégiumi férőhely-pályázat a 2015/2016-os tanévre

Május 25-től elérhető a kollégiumi férőhely pályázat a MODULO rendszerben. A pályázatot elektronikus úton lehet leadni, melynek határideje 2015. június 15., hétfőA határidőt követően a rendszer lezárja a pályázási lehetőséget. A hallgató több jogcímen is pályázhat kollégiumi férőhelyre. Ilyen esetben a jogcímek az alábbi sorrend alapján kerülnek figyelembe vételre:
  1. Szociális
  2. Tanulmányi
  3. Tudományos, Sport, Művészeti
  4. Közéleti
Az önkormányzati, valamint szakkollégiumi jogcímeken való felvétel nem a kari DJKB hatásköre, azonban a hallgatónak ezen jogcímek esetén is szükséges pályázati kérelmét a MODULO felületén benyújtani. 
 
Az elektronikus kitöltést követően a rendszer felsorolja azokat a dokumentumokat, amelyeket szükséges eljuttatni a kari DJKB számára 2015. június 19., péntek 12:00. határidővel. Postai úton célszerű a dokumentumokat korábban feladni, mert a fent jelzett időponton túl beérkező igazolásokat a Bizottságnak nem áll módjában elfogadni. 

Azon hallgatóknak, akik 2014/2015-ös tanév tavaszi szemeszterén elért rendszeres szociális ösztöndíj pályázaton elért szociális pontszám, vagy az Intézményi szakmai, tudományos ösztöndíj pályázaton elért pontszám alapján pályáznak kollégiumi férőhelyet elegendő a lent található nyilatkozatot eljuttatni. 

Azok számára viszont, akik szociális vagy tudományos, sport, művészeti alapon pályáznak, de nem adtak le ebben a szemeszterben Rendszeres szociális ösztöndíj vagy ISZTÖ pályázatot, az űrlap itt és itt érhető el. Kérünk titeket, hogy a kitöltési útmutatót is alaposan olvassátok át a sikeres pályázás érdekében!

Bármilyen kérdés esetén forduljatok bizalommal hozzánk a nyitvatartási időben:

H. - P.: 10-12

Telefon: 72/501-500/24238

E-mail: djkb@pecsibolcsesz.hu