Pályázat közéleti tevékenység végzésére

Minden szemeszter elején kiírásra kerülnek a közéleti tevékenységhez kapcsolódó pályázatok. Szolgáltatási egységeinkben, saját programjainkon mindig elkél a segítség és szükség van a dolgos kezekre. Amennyiben nem ártana egy kis zsebpénz kiegészítés vagy épp a közösség hasznos tagjává szeretnél válni, tekintsd meg a következő lehetőségeket.

A Szolgáltató Iroda 2015. őszi pályázata

Ha szeretnél a Szolgi irodájában vagy géptermeiben dolgozni, ezzel is tenni a Köz érdekéért, jelentkezz az alábbi űrlap kitöltésével és leadásával. Ha jól bánsz a számítógépekkel, nyomtatókkal és szkennerekkel, ez a neked való hely. 

Űrlap itt.

A Szenes 2015. őszi pályázata

Újra emberek kellenek mindannyiunk Szenesének felügyeletére és fenntartására. Az itt dolgozóknak az a feladata, hogy a diákok által a nyitvatartási időn belül elérhető és jó hangulatú legyen a klubhelységünk. Akárhogy is nézzük, a diákélet egyik legfontosabb állomásáért fogtok felelni. Ami fontos, hogy a Szenes programkoordinátorunk a jelentkezés leadásával egyidőben a motivációs levelet kézzel írott formában kéri.

Űrlap itt.

Általános Hallgatói Tevékenység pályázat

Kari programjaink során elengedhetetlen a hallgatói segítség. Ruhatárazni, járőrözni, karszalagotragasztani, pakolni és más egyébb alkalmi feladatok ellátására keresünk humán erőforrást, olyan programok idejére mint például az Októberfeszt, a Kolbásztöltő vagy a Gólyabál. A pályázat célja, hogy tudjunk kihez fordulni segítségért, és olyan személyeket találjunk, akik szeretnének is dolgozni.

Űrlap itt.